Post

Share this post

Η Camila Cabello στα φιλανθρωπικά livestreams του TikTok

Στο πλευρό αυτών που πλήττονται περισσότερο από την πανδημία του κορονοϊού θα σταθεί το TikTok, ενώνοντας δυνάμεις με την Camila Cabello και άλλους επώνυμους.

Το TikTok ετοίμασε μία σειρά φιλανθρωπικών ζωντανών μεταδόσεων με τον τίτλο «Happy at Home: #OneCommunity LIVE», κατά τη διάρκεια των οποίων θα φιλοξενήσει λαμπερές διασημότητες και κορυφαίους δημιουργούς περιεχομένου, όπως η Camila Cabello και άλλα ονόματα.

Όπως ανακοίνωσε η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης τα livestreams θα μεταδίδονται κάθε βράδυ αυτήν την εβδομάδα, από την Τρίτη 5 μέχρι το Σάββατο 9 Μαΐου στις 3 μετά τα μεσάνυχτα σε ώρα Ελλάδας.

«Καθώς συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στην υποστήριξη κοινοτήτων που έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου, ζεσταίνει την καρδιά μας να γνωρίζουμε ότι χρήστες από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται στο TikTok για να προσθέσουν χαρά, διασκέδαση και γέλιο στην ημέρα τους», σημειώνεται σε ανακοίνωση του TikTok.

«Σε αυτό το πνεύμα, συγκεντρώνουμε τους φίλους του TikTok σε ένα ειδικό πρόγραμμα για να ενώσουμε την κοινότητά μας και να βοηθήσουμε αυτούς που πλήττονται περισσότερο από την πανδημία του κορονοϊού», αναφέρεται.

Στις ζωντανές μεταδόσεις του TikTok θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων η pop star Camila Cabello, η σεφ Giada De Laurentiis, ο παλαίμαχος αθλητής του φούτμπολ Terry Crews, ο ηθοποιός Wayne Brady, ο παρουσιαστής Howie Mandel, η τραγουδίστρια Kristin Chenoweth και ο DJ και μουσικός παραγωγός Steve Aoki, όπως και οι δημοφιλείς σταρ Charli D’Amelio και Addison Rae της πλατφόρμας.

Κάθε βραδιά θα συγκεντρώνει δωρεές για διαφορετικές οργανώσεις και θα επικεντρώνεται σε διαφορετικά θέματα που θα καλύπτουν ενότητες όπως η μουσική, η δημόσια υγεία, οι εκπαιδευτικοί, η μαγειρική στο σπίτι και η οικογένεια.

Το TikTok πρόκειται να αντιστοιχίσει μέχρι το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων τις δωρεές των χρηστών που θα γίνουν μέσα από τα Αυτοκόλλητα Δωρεάς μέχρι τις 26 Μαΐου, ενώ έχει δεσμευτεί επίσης να δωρίσει άλλα 375 εκατομμύρια δολάρια για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Η Camila Cabello θα εμφανιστεί στο πέμπτο και τελευταίο livestream του TikTok, το Σάββατο 9 Μαΐου, με θέμα τους επαγγελματίες υγείας.

Οι δωρεές από τη βραδιά θα παραχωρηθούν στην οργάνωση MusiCares της Ακαδημίας Ηχογράφησης και στο Ταμείο Ηθοποιών της Αμερικής.

πηγή: hit-channel.com