Post

Share this post

Η Britney Spears «έκλαιγε από ντροπή για δύο εβδομάδες» μετά το ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears»

Σε δύσκολη θέση έφερε την pop star το ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears».

Η Britney Spears μιλά για το «Framing Βritney Spears», το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ τον «New York Times» για την καριέρα της και για το καθεστώς επιτροπείας στο οποίο βρίσκεται από το 2008.

Σε ανάρτηση της στο Instagram η 39χρονη τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι δεν έχει παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ και εξομολογείται ότι «ένιωσε ντροπή» από το μέγεθος της προσοχής που στράφηκε επάνω της.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Britney Spears αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ «Framing Βritney Spears», το οποίο έκανε πρεμιέρα τον προηγούμενο μήνα και έφερε στο φως τις πτυχές της δικαστικής διαμάχης με τον πατέρα της και της επιτροπείας που την αποκλείει από τη λήψη αποφάσεων για την προσωπική και την επαγγελματική ζωή της.

«Δεν παρακολούθησα το ντοκιμαντέρ, αλλά από αυτό που είδα, ντρεπόμουν από το φως που έστρεψαν πάνω μου», έγραψε η Spears, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού «Crazy» των Aerosmith από το 1994.

«Έκλαιγα για δύο εβδομάδες και λοιπόν… Κλαίω ακόμα μερικές φορές. Κάνω ό,τι μπορώ με τη δική μου πνευματικότητα και τον εαυτό μου για να προσπαθήσω να διατηρήσω τη χαρά, την αγάπη και την ευτυχία μου. Κάθε μέρα ο χορός μου φέρνει χαρά! Δεν είμαι εδώ για να είμαι τέλεια. Το τέλειο είναι βαρετό. Είμαι εδώ για να μεταφέρω την καλοσύνη!», συνέχισε.

«Η ζωή μου ήταν πάντα γεμάτη φήμες, την παρακολουθούσαν όλοι και πραγματικά με έκριναν σε ολόκληρη τη ζωή μου. Για την ψυχική μου υγεία χρειάζομαι ένα χορεύω κάθε βράδυ, για να νιώθω άγρια, ανθρώπινη και ζωντανή», ανέφερε για τη σημασία του χορού στη ζωή της.

Η Britney Spears στάθηκε επίσης στις βλαβερές συνέπειες της ζωής μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

«Ήμουν εκτεθειμένη σε ολόκληρη τη ζωή μου τραγουδώντας μπροστά στους ανθρώπους! Χρειάζεται πολλή δύναμη για να εμπιστευτείς το σύμπαν με τις αληθινές αδυναμίες σου, επειδή πάντα τα μέσα ενημέρωσης με έκριναν, με πρόσβαλαν και με ντρόπιαζαν τόσο… και ακόμα το κάνουν μέχρι σήμερα!», επισήμανε.

«Καθώς η Γη συνεχίζει να γυρίζει και η ζωή προχωρά, παραμένουμε τόσο εύθραυστοι και ευαίσθητοι ως άνθρωποι!», ολοκλήρωσε η τραγουδίστρια.

Πηγή: hit-channel.com