Post

Share this post

Η Billie Eilish σε ένα «Tiny Desk (Home) Concert»

Η Billie Eilish μετέφερε το περιβάλλον των «Tiny Desk Concerts» στην άνεση του σπιτιού της.

Η Billie Eilish και ο Finneas ήταν καλεσμένοι στο νεότερο επεισόδιο της σειράς συναυλιών «Tiny Desk Concerts» του αμερικανικού ραδιοφωνικού οργανισμού NPR.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες συναυλίες της σειράς που διεξάγονταν με την παρουσία κόσμου στο γραφείο του ραδιοφωνικού παραγωγού Bob Boilen στις κεντρικές εγκαταστάσεις του NPR στην Ουάσινγκτον, τα δύο αδέλφια συμμετείχαν στο «Tiny Desk Concert» από την άνεση του σπιτιού τους, έχοντας τυπώσει σε χαρτόνι το σκηνικό από το γραφείο του Boilen.

«Προφανώς δεν είμαστε στην πραγματικότητα στο Tiny Desk, επειδή αυτό είναι ένα σκηνικό από χαρτόνι», εξήγησε η Billie Eilish κατά τη διάρκεια του live. «Όμως παραμένει αληθινό, απλώς δεν είναι πρόσωπο με πρόσωπο», συνέχισε.

Όπως σημειώνει το NPR, το κτίριο που φιλοξενεί το γραφείο του Bob Boilen παραμένει κλειστό λόγω της πανδημίας και οι άνθρωποι του οργανισμού εργάζονται από τα σπίτια τους.

«Έχω την τιμή να είμαι εδώ, και οι δύο παρακολουθούμε το Tiny Desk για χρόνια», είπε η Billie Eilish.

«Η καραντίνα ήταν περίεργη – ξέρω ότι όλοι αισθάνεστε το ίδιο, ήταν περίεργο, δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα κρατήσει. Δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα. Αλλά νομίζω ότι το μέλλον θα είναι πολλά υποσχόμενο, και το άγνωστο και αυτό που είναι να έρθει», συνέχισε.

«Θα είμαστε εντάξει μια μέρα. Ίσως όχι τώρα. Νομίζω ότι αυτό είναι ό,τι με κρατάει», είπε η νεαρή pop star στους θεατές.

Η Billie Eilish και ο Finneas παρουσίασαν στο δικό τους «Tiny Desk Concert» τις λιτές εκτελέσεις δύο τραγουδιών τους, του πρόσφατου «My Future» και του «Everything I Wanted» του 2019.

Στο «My Future» η Billie κάθισε στα πλήκτρα, με τον Finneas να τη συνοδεύει στην ηλεκτρική κιθάρα. Τα δύο αδέλφια άλλαξαν θέσεις για το «Everything I Wanted», με τον Finneas να βρίσκεται αυτή τη φορά στα πλήκτρα και την Eilish να τραγουδά δίπλα του.

πηγή: hit-channel.com