Post

Share this post

Η Billie EIlish μιλά για το «The World’s A Little Blurry» και το νέο άλμπουμ της

«Ανταποκρίνομαι αντίθετα στην κοινωνική πίεση.»

Η Billie EIlish ήταν καλεσμένη του Stephen Colbert στο «The Late Show», όπου μίλησε για το ντοκιμαντέρ της, τη νέα μουσική της και για άλλα θέματα.

Ενώ ο περισσότερος κόσμος αισθάνθηκε αδιέξοδο στην περίοδο του lockdown, η Eilish χρησιμοποιήσει με σύνεση τον εκτεταμένο ελεύθερο χρόνο. Η πανδημία είχε ως αποτέλεσμα ένα νέο άλμπουμ, του οποίου η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

«Η άλλη πλευρά είναι ότι έχω διαθέσιμο περισσότερο χρόνο από ό,τι είχα ποτέ. Πρέπει να ευχαριστήσω τον COVID για αυτό», σχολίασε η τραγουδίστρια.

Όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να αποκαλύψει τι θα ακούσουμε στο νέο άλμπουμ της, η Billie Eilish απάντησε: «Υπάρχουν μερικές στιγμές σε αυτό το άλμπουμ που κάνω κάποια κόλπα», είπε αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει κρυμμένους άσους στα μανίκια της.

Ενώ θα πρέπει να περιμένουμε για το δεύτερο άλμπουμ της, την ίδια στιγμή τελειώνει η αναμονή για την πρεμιέρα του «The World’s A Little Blurry», ένα νέο ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε κατά μήκος των τριών τελευταίων ετών και καταγράφει την άνοδο της ταλαντούχας έφηβης τραγουδίστριας.

Η Billie Eilish εξήγησε ήταν «αδιάκριτο» να έχει συνεχώς κάμερες στο πρόσωπό της, όμως παραδέχτηκε ότι ήταν «επίσης διασκεδαστικό». «Πραγματικά δεν αλλάζω μπροστά στην κάμερα. Ανησυχούσα πραγματικά», είπε στον Stephen Colbert.

Η 19χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στην αυτοπεποίθησή της και τόνισε ότι αγνόησε τις φωνές που της έλεγαν τι να κάνει.

«Ανταποκρίνομαι αντίθετα στην κοινωνική πίεση. Αν οι φίλοι μου προσπαθήσουν να με βάλουν να κάνω κάτι, με κάνουν να θέλω να κάνω το αντίθετο. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα ποτέ ναρκωτικά και δεν ήπια ποτέ αλκοόλ. Δεν πρόκειται να κάνω κάτι επειδή θέλετε να το κάνω», εξήγησε.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για «διαίσθηση» και «σοβαρή εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου».

Η Billie Eilish μίλησε επίσης για τη ζωή μέσα στη φούσκα των διασημοτήτων και τη συνάντηση με το είδωλό της, τον Justin Bieber, ενώ σημείωσε ότι το μάντρα της είναι να θυμάται να ζει τη στιγμή και να σέβεται τους θαυμαστές της.

«Ξεχνάμε ότι αυτό που κάνουμε επηρεάζει πραγματικά τους άλλους ανθρώπους σε πολύ μεγάλη κλίμακα», υπογράμμισε.

Πηγή: hit-channel.com