Post

Share this post

Η Beyoncé είπε στη Victoria Beckham ότι οι Spice Girls άσκησαν επιρροή στην καριέρα της

Ένα ανέκδοτο περιστατικό από μια παλαιότερη συνάντησή της με την Beyoncé αποκάλυψε η Victoria Beckham.

Η «δύναμη των κοριτσιών», που ήταν χαρακτηριστική φράση των Spice Girls, ενέπνευσε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου της Beyoncé.

Η Victoria Beckham μίλησε για τη συνάντησή της με την Queen Bey πριν από λίγα χρόνια και τη στιγμή που στη συζήτησή τους αναφέρθηκε το επιτυχημένο γυναικείο συγκρότημα των Spice Girls.

«Γνώρισα την Beyoncé πριν από λίγα χρόνια και μου είπε πραγματικά: “Οι Spice Girls με ενέπνευσαν και με έκαναν να θέλω να κάνω αυτό που κάνω και με έκαναν υπερήφανη που είμαι γυναίκα και υπερήφανη γι’ αυτό που είμαι», περιέγραψε η 47χρονη σχεδιάστρια μόδας στο podcast «Breaking Beauty» του Dear Media.

«Και όταν κάποιος όπως η Beyoncé, που είναι τόσο εμβληματική και είναι τόσο δυνατή γυναίκα, λέει ότι εμπνεύστηκε από τις Spice Girls, νομίζω ότι είναι κάτι μεγάλο», σχολίασε.

Η Victoria Beckham έγινε γνωστή ως Posh Spice μέσα στις Spice Girls και δημιούργησαν μεγάλες τάσεις στη μόδα της δεκαετίας του ‘90.

«Δεν κοιτάζω τα παλιά και μορφάζω», τόνισε η φημισμένη σχεδιάστρια για τις παλαιότερες εμφανίσεις.

«Μας κοιτάζω όλες και με κάνει να χαμογελάω γιατί δεν μας ενδιέφερε. Είτε ήταν μόδα είτε ομορφιά, δεν μας ενδιέφερε. Φορούσαμε αυτό που μας έκανε να νιώθουμε καλά. Δεν ανησυχούσαμε αν είναι το νεότερο, το πιο ωραίο. Δημιουργήσαμε τάσεις γιατί δεν υπήρχε φόβος», εξήγησε.

Μία τάση που δημιούργησαν οι Spice Girls, αλλά δεν συμμετείχε η Victoria Beckham, ήταν οι μπότες με πλατφόρμα. Ωστόσο επωφελήθηκε από αυτό το look. To στιλ των άλλων μελών του συγκροτήματος, Mel B, Emma Bunton, Geri Halliwell και Melanie C, τη βοήθησε να έχει στη διάθεσή της μεγαλύτερο προϋπολογισμό.

«Δούλεψε για μένα το γεγονός ότι τα κορίτσια φορούσαν αυτά τα παπούτσια, επειδή τα έστελναν δωρεάν καθώς δεν ήταν τόσο ακριβά, οπότε υπήρχε λίγο μεγαλύτερος προϋπολογισμός για μένα για να έχω αυτά τα Tom Ford, Gucci με τακούνια στιλέτο που η Posh συνήθιζε να φορά», είπε.

Πηγή: hit-channel.com