Post

Share this post

Η Ava Max κυκλοφορεί το νέο single «EveryTime I Cry»

Η Ava Max κυκλοφορεί ένα ακόμα άψογο electropop τραγούδι και στέλνει μήνυμα δύναμης.

Η Ava Max επιστρέφει με το νέο single «EveryTime I Cry».

Παρότι το «EveryTime I Cry» αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία της για τη φετινή χρονιά, η Ava Max διευκρινίζει ότι το τραγούδι δεν σηματοδοτεί «ακόμα» την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου και εξηγεί ότι είναι μια συνέχεια του πρώτου άλμπουμ της «Heaven & Hell», κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Το «EveryTime I Cry» είναι μια αδιαμφισβήτητη καλοκαιρινή επιτυχία, μία δημιουργία γεμάτη αδρεναλίνη που συνθέτει ένα άψογο electropop τραγούδι.

Η Ava Max δηλώνει για το ενδυναμωτικό τραγούδι: «Μετά από κάθε μάχη που δίνεις, γίνεσαι λίγο πιο δυνατός. Και κάθε δάκρυ που κυλάει δεν χάνεται, αλλά γίνεται το ποτάμι της ελπίδας σου».

Το «EveryTime I Cry» διαδέχεται για την Ava Max το επιτυχημένο single «My Head & My Heart», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 400 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και έχει διανύσει δέκα συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart.

«Όταν οι φωνές γίνονται δυνατές, τις χαμηλώνω / Νιώθω καλά στο σώμα μου για πάντα / Όταν τα δάκρυα αρχίζουν να πέφτουν, τα πιάνω / Και ξέρω ότι το μέλλον είναι καλύτερο, γιατί / Κάθε φορά που κλαίω, γίνομαι λίγο πιο δυνατή / Δυνατή, λίγο πιο δυνατή», τραγουδά η Ava Max.

Την παραγωγή του «EveryTime I Cry», το οποίο κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music, έχουν φροντίσει οι Sean Myer και Cirkut.

Πηγή: hit-channel.com