Post

Share this post

Η Ava Max αποκαλύπτει το εκρηκτικό video του «My Head & My Heart»

Χορέψτε στο ρυθμό της Ava Max.

Η Ava Max κυκλοφορεί ένα εκρηκτικό και γεμάτο ενέργεια music video για το club-ready τραγούδι της «My Head & My Heart».

Το music video για το «My Head & My Heart», το οποίο σκηνοθέτησαν από κοινού οι Charm La’Donna και Emil Nava, ανταποκρίνεται στο πνεύμα του τραγουδιού και φέρνει στις οθόνες μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση και χορό.

Η Ava Max σχολιάζει: «Αυτό είναι αδιαμφισβήτητα το πιο αγαπημένο μου μουσικό βίντεο. Για πρώτη φορά, νομίζω ότι οι θαυμαστές μου θα δουν τον αληθινό εαυτό μου στην οθόνη και μόλις αρχίσαμε! Ελάτε να χορέψετε μαζί μου!».

Το «My Head & My Heart» κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Νοέμβριο και συμπεριλήφθηκε σε μια ψηφιακή επανέκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της Ava Max, με τίτλο «Heaven & Hell» (Atlantic Records / Warner Music), το οποίο προηγήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η ακαταμάχητη μελωδία του «My Head & My Heart» στηρίζεται σστο κλασικό τραγούδι «Around The World (La La La La La)» των A Touch of Class (ATC) που άφησε το σημάδι του τη δεκαετία του 2000.

Το «My Head & My Heart» εκτοξεύθηκε πρόσφατα στο Top 40 των αμερικανικών pop ραδιοφώνων και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο No. 16 του σχετικού chart.

Την παραγωγή του «My Head & My Heart» έχει φροντίσει μια επίλεκτη ομάδα ταλαντούχων παραγωγών που αποτελείται από τους Cirkut, Earwulf και Jonas Blue.

Πηγή: hit-channel.com