Post

Share this post

Η Ariana Grande συνυπογράφει το τραγούδι των BLACKPINK με τη Selena Gomez

Η Ariana Grande έχει βάλει τη δική της πινελιά στη μουσική σύμπραξη των BLACKPINK με τη Selena Gomez.

Υπογραφές που προκαλούν έκπληξη διαθέτει η επερχόμενη συνεργασία των BLACKPINK με τη Selena Gomez.

Το τραγούδι που θα μοιραστούν το K-pop συγκρότημα και η Αμερικανίδα αστέρας της pop θα έχει τον τίτλο «Ice Cream» και θα κυκλοφορήσει από την YG Entertainment και την Interscope Records / Universal Music την επόμενη Παρασκευή, 28 Αυγούστου.

Ωστόσο η Selena Gomez δεν είναι το μοναδικό λαμπερό όνομα της δυτικής σκηνής με το οποίο συμπράττουν οι BLACKPINK για το νέο τραγούδι τους. Όπως έγινε γνωστό, στη δημιουργία του single έχει συνεισφέρει μία άλλη pop star, η Ariana Grande.

Συγκεκριμένα το «Ice Cream» υπογράφουν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Selena Gomez, η Ariana Grande, η Victoria Monét, ο Teddy Park, η Bekuh BOOM και ο TBHits.

Ο Teddy Park και η Bekuh BOOM είναι τακτικοί συνεργάτες των BLACKPINK, ενώ η Victoria Monét και ο TBHits ανήκουν στο στενό φιλικό της Ariana Grande.

https://www.instagram.com/p/CEJ2gbNjXYY/?utm_source=ig_embed

Πριν αποκαλυφθεί ότι η Selena Gomez είναι ο τελικά ο μυστηριώδης καλεσμένος των BLACKPINK στην επικείμενη κυκλοφορία τους, φήμες υποστήριζαν ότι το γκρουπ θα ένωνε τις δυνάμεις του με την Ariana Grande.

«Υπερήφανη για την ομάδα. Και τόσο ενθουσιασμένη! Τόσο πολλή αγάπη για αυτήν την ομάδα και αυτές τις κυρίες», έγραψε η Ariana Grande σε ανάρτηση στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram.

Η Selena Gomez αναδημοσίευσε την ιστορία της Grande και την ευχαρίστησε για τη συμβολή της, εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά της για τη συνεργασία.

«Σε ευχαριστούμε Ariana Grande. Μου άρεσε που συνεργάστηκα με ταλαντούχες, δυνατές γυναίκες που είναι δυναμικές και υποστηρίζουν η μία την άλλη», σημείωσε.

πηγή: hit-channel.com