Post

Share this post

Η Ariana Grande θα είναι coach στον επόμενο κύκλο του «The Voice»

Ενθουσιασμένη δηλώνει η Ariana Grande για την ένταξή της στην οικογένεια του «The Voice».

Η Ariana Grande θα είναι ένα από τους τέσσερις coaches του αμερικανικού «The Voice» στον 21ο κύκλο του δημοφιλούς talent show, που θα προβληθεί στο NBC το φθινόπωρο του 2021.

Η αστέρας της pop θα αντικαταστήσει τον Nick Jonas, ο οποίος εγκαταλείπει τα καθήκοντά του και θα συναντήσει την Kelly Clarkson, τον John Legend και τον Blake Shelton, που παραμένουν για ακόμα μία σεζόν στις θέσεις των coaches.

«Έκπληξη! Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη και είναι τιμή μου που θα συναντήσω τους Kelly Clarkson, John Legend και Blake Shelton στην 21η σεζόν του “The Voice”», έγραψε η Ariana Grande στα κοινωνικά δίκτυα και μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της από το πλατό του αμερικανικού «The Voice», όπου ποζάρει στη χαρακτηριστική κόκκινη περιστρεφόμενη καρέκλα.

«Nick Jonas θα μας λείψεις», πρόσθεσε.

Η Ariana Grande εξέφρασε τον ενθουσιασμό της και στην επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε για τη συμμετοχή της στο αμερικανικό «The Voice».

«Eίναι τόσο μεγάλη τιμή και είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος της οικογένειας του “The Voice”! Είμαι τεράστια θαυμάστρια του show για πολύ καιρό. Ανυπομονώ να αναμετρηθώ σώμα με σώμα με τους απίστευτους coaches να γνωρίσω αυτούς τους νέους καλλιτέχνες και να τους βοηθήσω να πάνε την τέχνη τους στο επόμενο επίπεδο», ανέφερε.

«Η Ariana είναι αδιαμφισβήτητη δύναμη στην pop μουσική και η απαράμιλλη επιτυχία της στη μουσική βιομηχανία είναι εντυπωσιακή. Ενθουσιαστήκαμε που μάθαμε ότι είναι αληθινή θαυμάστρια του “The Voice” και γνωρίζουμε ότι αυτός ο ενθουσιασμός θα δυναμώσει τον αντίκτυπό της ως δυναμική coach», δήλωσε η Jenny Groom, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος του Αυτοσχεδιαστικού Περιεχομένου στην NBCUniversal Television & Streaming.

«Η Ariana είναι οραματίστρια με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στη μουσική βιομηχανία. Οι ασύγκριτες ερμηνευτικές ικανότητές της, η δημιουργικότητα και η μοναδική τεχνογνωσία της σε όλες τις πτυχές της βιομηχανίας θα την αναδείξουν σε πολύτιμη coach για την επόμενη γενιά καλλιτεχνών», σημείωσε.

Σημειώνεται ότι το «The Voice» προβάλλεται στην αμερικάνικη τηλεόραση δύο φορές το χρόνο, το φθινόπωρο και την άνοιξη.

Ο Nick Jonas, τον οποίο θα αντικαταστήσει η Ariana Grande, εντάχθηκε στην κριτική επιτροπή του show για τη 18η σεζόν του τον Φεβρουάριο του 2020, στη στη συνέχεια αποχώρησε και επέστρεψε για την 20η σεζόν του μουσικού διαγωνισμού που έκανε πρεμιέρα στις αρχές Μαρτίου.

Ο αστέρας της country μουσικής Blake Shelton είναι ο μακροβιότερος coach του αμερικανικού «The Voice», καθώς παραμένει στη θέση του από την πρώτη σεζόν του talent show, τον Απρίλιο του 2011.

Η Kelly Clarkson βρίσκεται στο «The Voice» από τον 14ο κύκλο του (Φεβρουάριος 2018) και ο John Legend από τον 16ο κύκλο (Φεβρουάριος 2019).

Πηγή: hit-channel.com