Post

Share this post

Η ταινία «Don’t Worry Darling» με τον Harry Styles σταματάει λόγω κορονοϊού

Θετικό τεστ στα γυρίσματα της νέας ταινίας Don’t Worry Darling με πρωταγωνιστή τον Harry Styles αναγκάζει την παραγωγή να σταματήσει.

Η παραγωγή στην καινούργια ταινία της Olivia Wilde «Dont worry Darling» με πρωταγωνιστές τους Florence Pugh και Harry Styles σταμάτησε για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Και αιτία είναι ένα θετικό τεστ κορονοϊού.

Την Τετάρτη στις 4 Νομεβρίου αναφέρθηκε πως το άτομο που βγήκε θετικό στον covid-19 δεν ήταν κάποιο από τα βασικά μέλη της ταινίας. Ήταν όμως κάποιο πρόσωπο αρκετά κοντινό τους, ούτως ώστε να κριθεί απαραίτητη η παύση των γυρισμάτων

Το αμερικανικό στούντιο παραγωγής ταινιών New Line επιβεβαίωσε το θετικό τεστ. Παράλληλα, συνεχίζει τα τεστ για να βρει αν τυχόν και κάποιος άλλος εργαζόμενος στο «Don’t Worry Darling» κόλλησε τον ιό. Μόλις επιβεβαιώθηκε το κρούσμα, όλοι οι συμμετέχοντες στα γυρίσματα απομονώθηκαν αμέσως. Μέχρι στιγμής, δεν υπήρχε κάποια άλλη θετική διάγνωση.

svg%3E

«Don’t Worry Darling», από την Warner Bros

Η Wilde ξεκίνησε την ταινία μόλις πριν δύο εβδομάδες, και φωτογραφίες των πρωταγωνιστών ήδη διαρρέουν από τα γυρίσματα στην πόλη του Λος Άντζελες. Η παραγωγή θα επανέλθει μόλις τελειώσει η επιτακτική περίοδος της καραντίνας.

Η ταινία «Don’t Worry Darling» είναι η πιο πρόσφατη παραγωγή που έχει υποστεί αυτό το «διάλειμμα» λόγω κορονοϊού. Και η παύση αυτή δείχνει πως ο ιός δεν μπορεί πραγματικά να πτοηθεί ακόμα και από τα αυστηρά πρωτόκολλα των γυρισμάτων.

Η Warner Bros επίσης είχε σταματήσει την παραγωγή στο «Batman», αφότου ο πρωταγωνιστής Robert Pattinson δήλωσε θετικός στον κορονοϊό. Η ταινία ωστόσο συνεχίζεται τώρα που ο ηθοποιός διαγνώστηκε υγιής.

Αυτές οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι κοστοβόρες, αλλά η New Line μπορεί να αντέξει αυτήν την καταιγίδα. Εξ άλλου, η αλήθεια είναι πως αυτές οι παύσεις είναι η νέα πραγματικότητα.

Η πλοκή και οι συντελεστές της ταινίας

svg%3E

Florence Pugh

Γυρισμένη στη δεκαετία του 50’, το «Don’t Worry Darling» είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ. Πρωταγωνιστεί η Florence Pugh, ως μια δυστυχισμένη νοικοκυρά που ξεκινά σταδιακά να αμφισβητεί την ίδια της την λογική. Αυτό συμβαίνει όταν αρχίζει να παρατηρεί περίεργα περιστατικά στη μικρή της ουτοπική κοινωνία, στην έρημο της Καλοφόρνια.

Ο Styles παίζει τον φαινομενικά ιδανικό σύζυγο της Pugh, που την αγαπά πού, αλλά της κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. Ο Chris Pine συμπρωταγωνιστεί ως ο σεβαστός αρχηγός ενός μυστήριου εργοτάξιου, όπου όλοι οι άντρες εργάζονται ακριβώς έξω από την πόλη. Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους KiKi LayneGemma Chan and Nick Kroll. Η Wilde, εκτός από την σκηνοθεσία θα αναλάβει επίσης έναν υποστηρικτικό ρόλο – κλειδί.

Το σενάριο ξανά έγραψε η Katie Silberman, εμπνευσμένη από το αρχικό σενάριο των Carey και Shane Van Dyke.

Πηγή: monopoli.gr