Post

Share this post

Η ζωή της Céline Dion μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Μια ταινία εμπνευσμένη από τη ζωή της Céline Dion.

Η εμβληματική ζωή και καριέρα της Céline Dion πρόκειται να μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη.

Η βιογραφική ταινία για την Καναδή ερμηνεύτρια θα φέρει τον τίτλο «Aline» και την υπογραφή της Γαλλίδας σκηνοθέτριας Valérie Lemercier, η οποία θα ενσαρκώσει παράλληλα την Dion.

Το «Aline» και διηγείται την ιστορία της Céline Dion από την ηλικία των 5 μέχρι των 50 ετών και το πρώτο teaser μόλις ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το σενάριο της ταινίας περιλαμβάνει και τον εκλιπόντα σύζυγό της τραγουδίστριας, τον René Angelil, ο οποίος πέθανε στις 14 Ιανουαρίου 2016. Τον Angelil θα υποδυθεί ο Γάλλος ηθοποιός Jérôme Commandeur.

Στην ταινία θα εμφανιστεί και ο Γάλλος δημοσιογράφος και τηλεοπτικός παρουσιαστής Michel Drucker, ο άνθρωπος που ανακάλυψε τη Céline Dion το 1983.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής έκδοσης της Vogue, o René Angelil ήταν κομβικός παράγοντας για την υλοποίηση της ταινίας, καθώς πριν φύγει από τη ζωή είχε αναλάβει την παραγωγή της.

Το «Aline» αποτελεί την έκτη σκηνοθετική απόπειρα της Valérie Lemercier, η οποία είχε σκηνοθετήσει και είχε πρωταγωνιστήσει το 2005 στην ταινία «Palais Royal!» με κεντρικό θέμα τη ζωή της Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η ταινία «Aline» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου 2020.

πηγή: hit-channel.com