Post

Share this post

Επιστροφή στο Χόγκουαρτς: Το HBO Max ετοιμάζει μεγάλο reunion με τους πρωταγωνιστές του Harry Potter

Με αφορμή την 20η επέτειο της πρώτης ταινίας Harry Potter, το HBO Max ετοιμάζει ένα μεγάλο reunion με όλους τους αγαπημένους πρωταγωνιστές των ταινιών!

Μπορεί να σας φαίνεται σαν χθες, πως βλέπατε Harry Potter, η αλήθεια είναι όμως ότι φέτος το αγαπημένο franchise μικρών και μεγάλων γιορτάζει 20 χρόνια στους κινηματογράφους. Συγκεκριμένα, η πρώτη ταινία Harry Potter, «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος», έκανε επίσημη πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου το μακρινό 2001.

Με αυτή την αφορμή λοιπόν, το HBO Max αποφάσισε να διοργανώσει ένα μεγάλο reunion, όπου οι πρωταγωνιστές των ταινιών θα βρεθούν μαζί για να μιλήσουν για όλα όσα έζησαν πριν από δύο δεκαετίες.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο Ρούπερτ Γκριντ και η Έμα Γουάτσον θα βρεθούν στο πλάι του σκηνοθέτη Κρις Κολόμπους, αλλά και με άλλους συμπρωταγωνιστές τους από τις οχτώ ταινίες Harry Potter για να γιορτάσουν την επέτειο της πρώτης τους ταινίας.

Τι θα δούμε στο μεγάλο αφιέρωμα του HBO Max;
Με τίτλο «20η Επέτειος Χάρι Πότερ: Επιστροφή στο Χόγκουρτς», το reunion θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max την Πρωτοχρονιά, 1 Ιανουαρίου 2022.

Το αφιέρωμα θα «πει μία μαγευτική ιστορία για το πώς πήραν ζωή οι ταινίες, μέσα από ολοκαίνουριες, σε βάθος συνεντεύξεις και συζητήσεις με το καστ», σύμφωνα με το HBO Max.

Άλλοι πολυαγαπημένοι ηθοποιοί από το καστ των ταινιών που θα βρεθούν στο αφιέρωμα θα είναι οι Χελένα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπι Κολτρέιν, Ραλφ Φίνιες, Τζέισον Ισάακς, Γκάρι Όλντμαν, Ιμέλντα Στόντον, Τομ Φέλτον, Τζέιμς Φελπς, Όλιβερ Φελπς, Μαρκ Γουίλιαμς, Μπόνι Ράιτ, Άλφρεντ Ένοχ, Μάθιου Λιούις, Ιβάννα Λιντς και Ίαν Χαρτ.

Μια αποκλειστική πρώτη ματιά στο αφιέρωμα θα κάνει ντεμπούτο στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής/Quiz του TBS και Cartoon Network, «Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses» στις 28 Νοεμβρίου (στις 3 το πρωί, ώρα Ελλάδος).

Με παρουσιάστρια την Έλεν Μίρεν, η εκπομπή θα αποτελείται από τέσσερα μέρη, κατά τα οποία fans θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το τρόπαιο, απαντώντας σωστά σε ερωτήσεις. Στην εκπομπή θα δούμε guest εμφανίσεις από τους ηθοποιούς Τομ Φέλτον (Ντράκο Μαλφόι), Σάιμον Φίσερ-Μπέκερ (το φάντασμα των Χαφλπαφ), Σίρλεϊ Χέντερσον (Η Μυρτιά που κλαίει) και Λουκ Γιάνγκμπλοντ (Λι Τζόρνταν), καθώς και εμφανίσεις από διάσημους φανς, όπως ο Τζέι Λένο και ο Πιτ Ντέιβιντσον.

Πηγή: monopoli.gr