Post

Share this post

Αυτή είναι η πιο ακριβή μάσκα για τον κορωνοϊό με κόστος 1,5 εκατ. δολάρια

Εντυπωσιακή και πολυτελής, μπορούν να τη φορέσουν μόνο λίγοι

Μία ιδιαίτερη παραγγελία έκανε ένας επιχειρηματίας, ο οποίος ζήτησε από διάσημο κοσμηματοπώλη να του ετοιμάσει μία μάσκα ειδικά για την προστασία από τον κορονοϊό, αλλά την ίδια στιγμή να είναι και η πιο ακριβή στον κόσμο, με αποτέλεσμα να στοιχίζει 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η παραγγελία έγινε σε Ισραηλινό κοσμηματοπώλη, ο οποίος ξεκίνησε την δημιουργία της μάσκας με… πρώτο υλικό χρυσό 18 καρατίων. Παράλληλα, η μάσκα θα διακοσμηθεί από 3.600 μαύρα και λευκά διαμάντια, ωστόσο, υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με τον αγοραστή, η μάσκα θα πρέπει να είναι ειδική για την προστασία από τον κορονοϊό, σύμφωνα με τα στάνταρ του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Η δεύτερη προϋπόθεση είναι για την παράδοση της μάσκας πριν την 31η Δεκεμβρίου του 2020 και η τρίτη, η πιο εύκολη, να είναι η πιο ακριβή μάσκα στον κόσμο.

Σύμφωνα με τον Άιζακ Λέβι, τον κοσμηματοπώλη που ανέβαλε την δημιουργία της συγκεκριμένης μάσκας, η παραγγελία έγινε από έναν Κινέζο επιχειρηματία, ο οποίος ζει και εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

πηγή: e-radio.gr