Post

Share this post

Αντετοκούνμπο: «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την πίεση, κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου»

Τι είπε ο Greek Freak με αφορμή τη Ναόμι Οσάκα
Για την τεράστια πίεση που δέχεται ο ίδιος αλλά και άλλοι αθλητές μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, το οποίο τον ανέδειξε αθλητή της χρονιάς. Ο Giannis αναφέρθηκε στη Ναόμι Οσάκα και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Γιαπωνέζα και του θύμισαν όσες έχει περάσει ο ίδιος.

«Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στα 18 μου. Όταν είσαι τόσο νέος και κάνεις κάτι τέτοιο, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της πίεσης επειδή στο τέλος της ημέρας, δεν πρέπει μόνο να παίζεις καλά και να είσαι ο καλύτερος, έχεις και έναν μεγάλο χορηγό που πρέπει να κουβαλάς στους γ@μ@μένους ώμους σου. Έχει την πατρίδα της, την Ιαπωνία που πρέπει να κουβαλάει στους ώμους της (σ.σ.: μιλώντας για τον Οσάκα). Ή την Ελλάδα, στη δική μου περίπτωση. Έχεις όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους πρέπει να φροντίσεις» λέει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Βόμβα Αντετοκούνμπο: Ίσως η επόμενη πρόκληση να μην είναι στο Μιλγουόκι

Στην ίδια συνέντευξη, ο Greek Freak άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του, αφού σε ερώτηση για την επόμενη πρόκληση απάντησε ότι ίσως αυτή να μη βρίσκεται στο Μιλγουόκι.

Ο Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε δύο φορές MVP του ΝΒΑ, πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής οδηγώντας τους Μπακς στην κορυφή για πρώτη φορά έπειτα από αναμονή δεκαετιών και γενικά έχει καθιερωθεί ως ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές του κόσμου.

Σύμφωνα με το περιοδικό GQ είναι ο αθλητής της χρονιάς για το 2021 και μιλώντας σε αυτό ο Έλληνας σούπερ σταρ άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον, λέγοντας τα εξής: «Μία από τις προκλήσεις της καριέρας μου ήταν να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Και τα καταφέραμε. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τα καταφέραμε. Πολύ, πολύ δύσκολο. Όμως λατρεύω τις προκλήσεις. Ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση; Ίσως η επόμενη πρόκληση να μην είναι εδώ…».

Πηγή: newsbeast.gr