Post

Share this post

Αλκοολική μαϊμού σκότωσε έναν και τραυμάτισε άλλους 249 επειδή δεν έβρισκε να πιει

Μια αλκοολική… μαϊμού μετατράπηκε σε δολοφόνο επειδή δεν είχε πρόσβαση σε ποτό. Η μαϊμού ακούει στο όνομα Kalua και υπήρξε το κατοικίδιο ενός άνδρα στην Ινδία, ο οποίος της έδινε να πίνει κανένα ποτό.

Όταν όμως ο ιδιοκτήτης της πέθανε, έπαψε να έχει κάποιον που να την προμηθεύει αλκοόλ και αναγκάστηκε να ζήσει στον δρόμο. Εκνευρισμένη στην αναζήτηση λίγου αλκοόλ, επιτέθηκε σε 250 ανθρώπους τους οποίους δάγκωνε με μανία. Ένας από αυτούς κατέληξε από τα τραύματά του.

Η μαϊμού αιχμαλωτίστηκε και μεταφέρθηκε στον ζωολογικό κήπο του Κανπούρ. Οι ζωολόγοι που την εξέτασαν δεν ανακάλυψαν μόνο την εξάρτηση της από το αλκοόλ, αλλά και το ότι δεν ήθελε να τρώει λαχανικά. Έτσι έφτασαν στο συμπέρασμα, ότι η μαϊμού πρέπει να τρεφόταν με κρέας, κάτι που συνέβαλε ακόμα περισσότερο στο θυμό της.

Το ζώο είχε επίσης την τάση να επιτίθεται σε θηλυκά ζώα ή σε άλλους πιθήκους που βρίσκονταν στο ίδιο κλουβί. Η απόφαση λοιπόν ήταν ο Kalua να παραμείνει κλειδωμένος μέσα σε ένα κλουβί στο ζωολογικό κήπο για το υπόλοιπο της ζωής του. Οι κατηγορίες πάντως που αντιμετωπίζει είναι σοβαρές. Ληστεία, απαγωγή και δολοφονία.

πηγή¨e-radio.gr