Post

Share this post

Ακυρώνεται και το Tomorrowland 2020 λόγω κορωνοϊού

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ ανακοίνωσαν πως τα δύο Σαββατοκύριακα του Tomorrowland ακυρώνονται λόγο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Καθώς η χορευτική μουσική σκηνή συνεχίζει να ασχολείται με τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), πολλά φεστιβάλ ανά τον κόσμο έχουν αναβληθεί ή ακυρωθεί. Τώρα, αφού έβαλε τέλος στη χειμερινή έκδοση που είχε προγραμματιστεί για τον Μάρτιο στη Γαλλία, το Tomorrowland ακυρώνει και επίσημα το κύριο event του 2020 στο Μπουμ του Βελγίου.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε δύο Σαββατοκύριακα τον Ιούλιο, όμως όσο περνούσαν οι μέρες και με την έξαρση του κορωνοϊού στην Ευρώπη η διεξαγωγή του Tomorrowland 2020 γινόταν όλο και πιο δύσκολη. Οι οργανωτές με ανάρτηση στο site του φεστιβάλ ανακοίνωσαν την ακύρωση του φετινού event.

Στην ανακοίνωσή τους, οι οργανωτές του Tomorrowland λένε:

Τις τελευταίες εβδομάδες, είχαμε πολλές διαβουλεύσεις με την τοπική και εθνική κυβέρνηση στο Βέλγιο και με μια ομάδα διεθνών εμπειρογνωμόνων για τα δύο Σαββατοκύριακα του φεστιβάλ για το οποίο όλοι είμαστε τόσο παθιασμένοι. Είναι αποστολή μας να ενώσουμε ψυχές από όλο τον κόσμο, αλλά είναι επίσης η πρώτη μας προτεραιότητα να φροντίζουμε την ευημερία, την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων του αύριο, των συνεργατών και των προμηθευτών μας, των γειτόνων μας, των καλλιτεχνών και της ομάδας μας.

Με πολύ πόνο στις καρδιές μας σας ενημερώνουμε ότι το Tomorrowland δεν μπορεί να διεξαχθεί το 2020. Κατανοούμε και στηρίζουμε την κυβερνητική εντολή που εκδόθηκε.

Επιπλέον, στην ανακοίνωσή τους προσφέρουν ένα μήνυμα ελπίδας γι’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, λέγοντας: «Αυτό που ξεκινήσαμε μαζί το 2005 έγινε ένα ισχυρό παγκόσμιο σύμβολο. Θα κερδίσουμε μαζί και θα συνεχίσουμε να ενώνουμε».

Ακόμα δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί τι θα γίνει με τις επιστροφές χρημάτων ή άλλες επιλογές για τους αγοραστές, με την ιστοσελίδα να αναφέρει ότι, «κάθε κύριος αγοραστής θα επικοινωνήσει μέσω email και εντός του λογαριασμού Tomorrowland με πιο συγκεκριμένες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες». Έτσι αν είχατε αγοράσει εισιτήρια για το φετινό φεστιβάλ έχετε το νου σας.