Post

Share this post

Ίντρις Έλμπα: Επιστρέφει ως Luther στη νέα ταινία που ετοιμάζει το Netflix

Ο Ίντρις Έλμπα ετοιμάζεται να επιστρέψει ως Τζον Λούθερ και να μπει σε νέες περιπέτειες, στη νέα ταινία που ετοιμάζει το Netflix, η οποία θα είναι βασισμένη στην επιτυχημένη σειρά Luther.

Παρά την κριτική που δέχτηκε το Netflix για τη δραματική σειρά ψυχολογικού εγκλήματος, Luther, η δημοφιλής πλατφόρμα streaming σχεδιάζει να επαναφέρει τον Ίντρις Έλμπα και την ιστορία, σε μια ταινία μεγάλου μήκους. Η ταινία αναμένεται να είναι σε συνεργασία με το BBC, όμως η ημερομηνία κυκλοφορίας της παραμένει για την ώρα άγνωστη.

Ο Νιλ Κρος, ο οποίος έγραψε το αρχικό σενάριο και δημιούργησε τη σειρά, θα αναλάβει και το σενάριο της νέας ταινίας, ενώ ο Τζέιμι Πέιν θα φέρει εις πέρας την σκηνοθεσία. Η σειρά πέντε σεζόν είχε επικεντρωθεί γύρω από τον χαρακτήρα του Έλμπα, τον Τζον Λούθερ, έναν αξιωματικό του Λονδίνου, ο οποίος είναι πρόθυμος να ακολουθήσει κάποια πιο…σκοτεινά μονοπάτια για να βρει τις απαντήσεις που ζητάει.

Για τον ρόλο αυτό μάλιστα, ο Ίντρις Έλμπα κατάφερε να αποσπάσει μια σειρά σημαντικών βραβείων, στα Critics Choice, τις Χρυσές σφαίρες και τα βραβεία SAG.

Η ταινία που ετοιμάζεται, θα είναι η συνέχεια της αρχικής ιστορίας, αλλά θα ακολουθεί τη Σίνθια Ερίβο, η οποία θα υποδυθεί μία νέα ντετέκτιβ, θανάσιμο εχθρό του Έλμπα. Ο Άντι Σέρκις αναμένεται να υποδυθεί τον κακό της ιστορίας, ενώ το κοινό ανυπομονεί να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το καινούριο αυτό εγχείρημα.

Πηγή: monopoli.gr